OLISIKO KODIN VIIMEIN

AIKA NÄYTTÄÄ SINULTA?

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS >>

SISUSTUSSUUNNITTELU JOENSUU JA ITÄ-SUOMI

 

Sisustussuunnittelu on aina monivaiheista työtä; ei yksin riitä, että tila on vain kaunis ja tyylikäs, vaan sen tulee myös olla käytännöllinen ja palvella loppukäyttäjää. Tilaa suunnitellessa mitoitus onkin avainasemassa ja tilasuunnittelu on tärkeä osa sisustussuunnittelun vaiheita.

 

Tilasuunnittelun lisäksi suunnitellaan millaisia materiaaleja tilassa aiotaan käyttää. Materiaalisuunnittelu pitää sisällään kaikki pintamateriaalit lattiasta seiniin ja kattoon; lattiamateriaalit, listat, ovet, valokatkaisijat, tapetit, maalit, portaat, kiintokalusteet, vesipisteet ja niin edelleen.

 

Valaistusta ei tule myöskään vähätellä. Valaistussuunnittelu on myös yksi sisustussuunnittelun vaiheita ja se pitää sisällään yleis-, työskeltely-kohde- ja tunnelmavalaistuksen. Hyvä valaistussuunnitelma toimii erinomaisena pohjana sähkösuunnittelijalle.

 

Kaluste- ja tekstiilisuunnittelu tulevatkin sitten viimeisenä vaiheena. Ensin kartoiteaan tilanne nykyisistä kalusteista: mitä halutaan säilyttää ja mistä luovutaan. Uudet kalustehankinnat suunnitellaan tarkoin sopivaksi vanhojen kalusteiden kanssa, mikäli jotain päätetään säilyttää.

On myös tärkeää osata mitoittaa kalusteet oikein, jotta tilasta tulisi kokonaisuudessaan yhtenevä ja näyttävä.

 

Tekstiilisuunnittelu puolestaan sisältää kodin tekstiilit: matot, päiväpeitteet, verhot, tyynyt, kylpyhuoneen pyyhkeet ja muut tekstiilit. Tekstiilit ovat tärkeä osa sisustusta – tekstiilit viimeistelevät tyylin!

Tarjoamme sisustussuunnittelu- ja sisustuspalvelua mm. alueella Joensuu, Juuka, Nurmes, Lieksa, Kitee, Outokumpu ja Liperi.

 

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS >>

Olohuoneen sisustussuunnittelu

Ruokailuhuoneen sisustussuunnittelu

Leikkimökin sisustussuunnittelu

SISUSTUSSUUNNITTELU PIRJO MARTTALA

Puh. 050-5409043

posti@marttala.fi